duni mp
Swed-Balkan Trading
Beograd, Ruzveltova 42
(011) 407 84 60
(011) 308 66 72
(064) 6 359 259
office@duni-bg.com
www.duni-bg.com

Swed-Balkan Trading
Veleprodaja - magacin
Viline vode 47, Beograd
facebook
 
 

 

Sveće - ukrasne sveće, kockaste sveće, valjkaste sveće, sveće u čaši, salonske sveće,
sveće za venčanje, dekorativne sveće

Švedska tradicija je u DUNI programu sveća najviše došla do izražaja. Kvalitet koji je daleko ispred svih, ogleda se u dužini gorenja, finom sagorevanju bez čađi, postojanosti oblika i boja. Trend u formi i boji je usklađen sa ostalim elementima stola.
           
Sveće su savršen alat za pravljenje dobre atmosfere, bilo da se radi o restoranu, kući, venčanju, privatnoj žurci. DUNI proizvodi visoko kvalitetne, stilizovane I praktične ukrasne sveće, valjkaste sveće, salonske sveće, kockaste sveće,dekorativne sveće,  sveće u čaši, tealight sveće koje su pogodne kako za upotrebu u kući tako I napolju. U DUNI-jevoj paleti proizvoda možete naći u ponudi I sveće za venčanje I na taj način sebi olakšati ukrašavanje stolova bilo da je reč o mladenačkom stolu ili ostalim stolovima u sali.

DUNI sveće ispunjavaju RAL standard koji je veoma zahtevan.

Osnove RAL standarda su:
- Sveća mora goreti onoliko koliko je napisano na pakovanju
- Minimalno dimljenje i čađenje sveća, samim tim smanjena je kontaminacija vazduha u prostoru.
- U proizvodnji se koriste fitilji visokog kvaliteta bez ikakvih prljavština.
- Sveće zadržavaju svoj oblik i mere prilikom gorenja (nema neprijatnog kapanja i krivljenja sveća)
- Sveće su bezbedne i pouzdane kada se koriste u skladu sa uputstvom.

VALJKASTE SVEĆE (sveće sa ravnim vrhom) - savršene za otmenu postavku stola. Boje su jako elegantne i podudaraju se sa drugim DUNI proizvodima. Dostupne su u dimenzijama 100mm x 70mm (30h) i 150mm x 70mm (50h).

 
 

SVEĆA LOPTA - sveće sa visokim sjajem, namenjene za posebne prilike kao što su romantična venčanja... Prečnika 80mm (25h). Dostupne su u beloj i crnoj boji.

 
 

VALJKASTE SVEĆE - sveće idealne za svakodnevnu upotrebu, proizvode se u različitim dimenzijama: 100mm x 50mm (15h), 130mm x 60mm (30h), 150mm x 80mm (60h) dostupna u beloj i šampanj boji, 220mm x 70mm (80h) dostupne u beloj i šampanj boji.     

SVEĆE U ČAŠI - dostupne su različitim oblicima čaša sa širokim izborom boja, ali najbitnija karakteristika tih sveća je vatrostalnost stakla. Najmanje što želite je da vam pukne čaša i sveća se prolije na nekom važnom događaju. Sa DUNI svećama ste sigurni 100%.

 
 

TEALIGHT SVEĆE - proizvode se u prečniku 39mm (6h) i 60mm (8h). Zbog visoko kvalitetnog fitilja koji se koristi u proizvodnji, kada vaš tealight jednom ugasi bez problema ćete ga ponovo upaliti.

 

SALONSKE SVEĆE - visoko kvalitetne sveće 250mm x 22mm, proizvode se u 22 različite boje. Prikladne za svakodnevnu upotrebu, a sa njima vrlo lako možete naći pravi ton za svaku priliku.

 
   
   
                   DUNI Srbija - Swed Balkan Trading Beograd: salvete, stone trake, stone suknje, podmetači, dekoracija stolova, sveće, ugostiteljska oprema, PVC ambalaža, papirna galanterija, ketering oprema, plastične čaše, stolnjaci, proslave, svadbe, rođendani.