duni mp
Swed-Balkan Trading
Beograd, Ruzveltova 42
(011) 407 84 60
(011) 308 66 72
(064) 6 359 259
office@duni-bg.com
www.duni-bg.com

Swed-Balkan Trading
Veleprodaja - magacin
Viline vode 47, Beograd
facebook
 
 


Ketering oprema - plastične čaše, plastične posude, plastični pribor za jelo, čaše za kafu za poneti, podmetači

Uspešne ketering kuće kombinuju individualni stil, efikasnost i cenu. DUNI-jeva oprema za ketering omogućava zadovoljavanje tog uslova.
U današnjem vremenu gosti očekuju ništa manje nego savršenstvo od isporučioca ketering usluga.

Koristeći opremu za ketering visokog kvaliteta iz DUNI-jeve široke ponude možete biti sigurni da ćete im to i priuštiti, i čineći to, ostavićete konkurente u vašoj senci. Dodatno, pošto je oprema za ketering dizajnirana da bude praktična, vaše osoblje će biti više nego efikasno i imaće više vremena da se posveti gostima.

Širom sveta renomirane ketering kuće i restorani duguju svoj uspeh i opravdavaju svoj ugled iz godine u godinu prosto oslanjajući se na sposobnost DUNI-jevih dizajnera da u svakom elementu iz njihove opreme za ketering spoje kvalitet, vrhunski dizajn, jednostavnost upotrebe i cenu, kao i na mudrost menadzera da u DUNI-jevim proizvodima vide ključ svog uspeha.


 
                   DUNI Srbija - Swed Balkan Trading Beograd: salvete, stone trake, stone suknje, podmetači, dekoracija stolova, sveće, ugostiteljska oprema, PVC ambalaža, papirna galanterija, ketering oprema, plastične čaše, stolnjaci, proslave, svadbe, rođendani.