O nama

Preduzeće Pandoras d.o.o. je ovlašćeni uvoznik i distributer DUNI proizvoda za Srbiju. Osnovani smo od strane jedne švedske kompanije 1996. godine u Kruševcu sa ciljem plasmana uglednih švedskih proizvoda na tržištu Srbije.

Nakon nekoliko godina  analize  tržišta, firma se seli u Beograd i 1999. godine na predlog sadašnjeg menadžmenta dobija ekskluzivno pravo plasmana DUNI proizvoda na tržištu Srbije, BiH i Crne Gore.

To je bio prvi kontakt našeg tržišta sa ovim vrhunskim brendom koji je osvojio tržište, tada dve avio kompanije, a kasnije i najugledniji hoteli i restorani. Posebno interesovanje za DUNI proizvode pokazali su tada najveći lanci supermarketa.

Asortiman velikog opsega (salvete, ukrasne sveće, plastična ambalaža, stolnjaci, nadstolnajci, parti program, oprema za ketering) našao je  primenu kod gotovo svih agencija za dekoraciju koje su  počele da se razvijaju, da prate, a često i prestižu svetske trendove u dekoraciji  prostora.

Firma je taj trend podržavala i podsticala tako da je saradnja u neprekidnom usponu. Stručni i estetski kriterijumi  kojih se držimo su stvorili dobre i pouzdane partnere u oblasti ugostiteljstva, dekoracije i dizajna. Politika firme je da se izađe u susret svim klijentima prema proceni, od odlaska u njihov objekat do stručnih saveta kod dilema za izbor artikala koji se koriste. Nije redak slučaj da uz našu pomoć  korisnici naprave uštede materijala, racionalnije kupuju  i odabiraju boje.

Sigurnost u nastupu pred najstrožijim sudom korisnika daje pouzdan kvalitet DUNI proizvoda, sigurnost u termine isporuka, poštovanje koje smo izgradili u fabrici svetskog renomea i lojalnost korisnika.
 

Poverenje je osnov svake saradnje!

Samo uz dobar odnos, saradnja sa klijentima daje rezultate. Naši rezultati se mere stalnim rastom za poslednjih 16 godina rada.

Duni je svetski prepoznatljiv brend, osmišljen da oplemeni atmosferu na stolu. Uspešnim ugostiteljima je poznato da ključ uspeha...
Plastične čaše su u poslednjih nekoliko godina postale izuzetno popularne, naročito zbog činjenice da pružaju više mogućnosti kada je u pitanju...

Back to Top