duni mp
Swed-Balkan Trading
Beograd, Ruzveltova 42
(011) 407 84 60
(011) 308 66 72
(064) 6 359 259
office@duni-bg.com
www.duni-bg.com

Swed-Balkan Trading
Veleprodaja - magacin
Viline vode 47, Beograd
facebook
 
 
Duni salvete


DUNI nudi salvete za sve prilike-od doručka do svečane večere. Eksluzivni tonovi prate poslednje trendove i u skladu su sa drugim
Duni proizvodima. Kod nas ćete naći ogroman izbor boja i vrhunski kvalitet.

DUNI ELEGANCE - LILY SALVETE

Kada atmosfera treba da bude savršena, kada je svaki detalj bitan-DUNI ELEGANCE je pravi izbor za vas. U ponudi je veličina 40x40,
a pakovanja su 40 i 10 komada. DUNI ELEGANCE su napravljene od revolucionarnog materijala koji im daje izgled platnene salvete.
Možete ih oblikovati kako god poželite, a sa njima vaš sto će biti zadivljujući.

         
       
Dezeni iz ponude Duni Elegancy - Lily salvete
         
   
          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUNILIN SALVETE

Dunilin salveta je izrađena od Dunijevog unikatnog materijala koji ima pozitivne krakteristike tekstila. Dunilin salveta nema slojeve, njene glavne osobine su mekoća materijala i velika absorbcija tečnosti. Dunilin salvete su dostupne u veličinama 40x40, 48x48 i 32x32. Proizvode se kao jednobojne i u dezen varijanti, a pakovanja mogu biti od 12 i 50 komada.

         
         

         
         
         
         
         
         
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLASIK DUNI SALVETA

Salveta koja je po kvalitetu između dunilina i troslojne salvete.Klasik je četvoroslojna reljefna salveta ,savršeno odštampana i veoma dekorativna.Njen kvalitet omogućava da bude upotrebljena za svadbe,slave,poslovne ručkove . U svakom trenutku bićete zadovoljni izborom.Ponuda je veoma velika od jednobojnih do dezen varijanti.Veličine su 40x40,a pakovanja od 50 komada.

         
         
         
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EKONOMIK PAKOVANJA

Za potrebe većih slavlja i manifestacija Duni nudi salvete u pakovanjima od 125,200,250,300.Salvete su jednoslojne,dvoslojne i troslojne,a mogu biti u dimenzijama 24x24,33x33 i 40x40.Salvete su 100% bez hlora I bojene prirodno.U ovoj kategoriji je zastupljen najveći izbor boja.Njihova primena je u velikom broju hotela i restorana,posebno zbog visokih standarda i zdravstvene ispravnosti.

   
                   DUNI Srbija - Swed Balkan Trading Beograd: salvete, stone trake, stone suknje, podmetači, dekoracija stolova, sveće, ugostiteljska oprema, PVC ambalaža, papirna galanterija, ketering oprema, plastične čaše, stolnjaci, proslave, svadbe, rođendani.